Print the page
 

Kisl谩bnyommal 脷jbud谩n 鈥 ha t茅ged is szor铆t az 枚kocip艖

  • DSC_1216_web
  • DSC_1228_web
  • honlap01
  • honlap02
  • honlap05

T茅ged is szor铆t olykor az 枚kol贸giai l谩bbelid? Szeretn茅d kev茅sb茅 terhelni a k枚rnyezetedet, de nem tudod, hogy hogyan, 茅s r谩ad谩sul kicsit k茅nyelmetlennek is 茅rzed a v谩lt谩st? Legy茅l vega, 枚ko, z枚ld, k枚rnyezettudatos 茅s csomagol谩smentes? Egyszerre?

Ha gy枚t枚rtek m谩r ilyen gondolatok, vagy csak szeretn茅l m茅g n茅h谩ny dolgot megtudni a k枚rnyezetbar谩t v谩rosi l茅tr艖l, akkor nem k茅rd茅s, hogy ezt a s茅t谩t Neked tal谩ltuk ki!

Dor贸 Viki k枚rnyezetv茅delmi 煤js谩g铆r贸, a ReCity Magazin f艖szerkeszt艖je, sz谩mos z枚ld kezdem茅nyez茅s 枚nk茅ntese 茅s alap铆t贸ja most 枚ssze谩ll铆tott egy olyan programot, amely 鈥 sz贸 szerint 鈥 megmutatja a z枚ld utat. S茅t谩nk sor谩n ugyanis n茅h谩ny budai 鈥瀦枚ld鈥 helysz铆nre l谩togatunk el, 茅s k枚z枚sen apr贸, de fontos l茅p茅seket tesz眉nk az 枚kol贸giai l谩bnyomunk cs枚kkent茅se fel茅!

脡s hogy val贸ban 谩t tudd 眉ltetni a hallottakat az elm茅letb艖l a gyakorlatba, az egyes 谩llom谩sokon meglepet茅sekkel is k茅sz眉l眉nk! A d茅lel艖tti – term茅szetesen fair trade – k谩v茅dat a Kelet K谩v茅z贸n谩l ihatod meg, a Ligeti Csomagol谩smentes boltb贸l sem聽t谩vozol majd 眉res k茅zzel, 茅s egy z谩rhat贸 m疟anyag doboz is legyen n谩lad, hogy a Humusz Sz枚vets茅g aj谩nd茅k谩t is hazavihesd benne!


kelet
Print Ligeti logo_weblila_logo_kerekitett

T煤raid艖pontok
2021-03-2010:00Jelentkezem
脕r: 5100 Ft/f艖, kedvezm茅nyes 谩r: 4400 Ft/f艖
A s茅ta hossza: 2.5 贸ra
Tal谩lkoz谩si pont: XI. ker眉let - Szent Gell茅rt t茅r (Forr谩sh谩z)
Megk枚zel铆t茅s: M4-es metr贸, 7-es 茅s 133E aut贸buszok, 19-es, 41-es, 47-es, 47B, 48-as, a 49-es, az 56-os 茅s 56A villamos
脷tvonal: Gell茅rt t茅r (Forrs谩h谩z) - Bart贸k B茅la 煤t (Pagony k枚nyvesbolt) - Bart贸k B茅la krt. (Kelet k谩v茅z贸) - G谩rdonyi t茅r - Saru utca (Humusz Sz枚vets茅g)
 
A *-gal jel枚lt mez艖k kit枚lt茅se k枚telez艖.