• IMG_20160813_145919
  • IMG_20160823_235731
  • IMG-20160823-WA0007

This is Melbourne Too
El茅rhet艖s茅g: 1031 Budapest, Z谩hony utca 7. | +36 1 400 6982
https://www.facebook.com/thisismelbournetoo
Nyitvatart谩s: H-P: 07-18-ig, Szo-V: 09-17-ig

Biciklivel Ausztr谩li谩ba

Ha valaki a R贸mai partra vagy a Dunakanyarba tart bring谩val, annak j贸 sz铆vvel aj谩nljuk a t谩voli Ausztr谩lia egyik hangulatos szeglet茅t. A Graphisoft Parkban tal谩lhat贸, This is Melbourne Too n茅vre hallgat贸 煤jhull谩mos k谩v茅z贸 ugyanis t枚k茅letes hely arra, hogy az ember hosszasan b谩muljon csak 煤gy maga el茅 vagy 茅pp ellenkez艖leg; bar谩taival felp枚rgesse mag谩t a k眉l枚nleges k谩v茅k铆n谩latb贸l v谩lasztva valamit. Hogy mindkett艖re van lehet艖s茅g 茅s ig茅ny is, azt mutatja a tavaly ny铆lt k谩v茅z贸 k枚z枚ns茅ge is: a k枚rny茅k irodist谩i, az IBS-be j谩r贸 di谩kok, az erre t煤r谩z贸, bicikliz艖 t谩rsas谩gok 茅s a helyi lakosok is sz铆vesen ugranak be egy j贸 k谩v茅茅rt.
S hogy mi mi茅rt szeretj眉k?
Mert a hely minden r茅szlet茅b艖l ig茅nyess茅g, 谩tgondolts谩g 茅s hihetetlen lelkesed茅s sug谩rzik. Nem csoda. A k谩v茅z贸 tulajdonosainak nem ez az els艖 m疟k枚d艖 hely眉k. T枚rt茅nt ugyanis, hogy n茅gy 茅vvel ezel艖tt, 2012-ben Ausztr谩li谩ban j谩rtak 茅s a k谩v茅z贸kt贸l ny眉zsg艖 Melbourne-t bej谩rva belebotlottak az ottani, sz谩mukra teljesen szokatlan k谩v茅kult煤r谩ba. A helyi k谩v茅k 铆zvil谩ga ugyanis mer艖ben m谩s volt, mint az itthoniak茅. A n谩lunk k枚zkedvelts茅gnek 枚rvend艖, er艖teljes p枚rk枚l茅s疟 k谩v茅k helyett az odakint kaphat贸 k谩v茅k enyhe p枚rk枚l茅s眉k miatt citrusos, gy眉m枚lcs枚s, n茅hol csokol谩d茅s 铆zvil谩ggal rendelkeztek. Ebbe beleszeretve d枚nt枚ttek v茅g眉l 煤gy, hogy els艖k k枚z枚tt a budapesti k枚z枚ns茅g sz谩m谩ra is elhozz谩k ezeket a k眉l枚nleges, 煤gynevezett speciality k谩v茅kat.

A My Little Melbourne 茅s a My Little Brew Bar, k枚zvetlen眉l egym谩s mellet, a ny眉zsg艖 茅s 谩lland贸an mozg贸 Mad谩ch Imre t茅ren ny铆lt meg n茅gy 茅vvel ezel艖tt. M铆g az egyikben kik茅rhetj眉k a megszokott capuccinonkat, esetleg espressonkat, addig a My Little Brew Bar-ban filter k谩v茅kat k贸stolhatunk. Ezek a helyek voltak az els艖 鈥瀍ml茅kek鈥 az ausztr谩l v谩rosb贸l 鈥 a tulajdonosok a helyek elnevez茅s茅vel, diz谩jnj谩val, a k谩v茅k fajt谩ival, min艖s茅g茅vel 茅s a kiszolg谩l谩s kedvess茅g茅vel is azt akart谩k el茅rni, hogy egy darabka Melbourne keljen 茅letre Budapest sz铆v茅ben.
Siker眉lt nekik. 脡s egy ideje m谩r nem csak a belv谩rosban, hanem itt, a III. ker眉letben is 谩tugorhatunk Ausztr谩li谩ba 鈥 煤tlev茅l n茅lk眉l is.

Helyi kedvenc眉nk: Az egy 茅jszak谩n 谩t 谩ztatott, lecsepegtetett, t枚bb k谩v茅fajt谩b贸l k茅sz眉l艖 Cold Brew, amely egy j茅gkock谩val az indi谩n ny谩r egyik legjobb itala!

Sz贸lj hozz谩

Az email c铆med nem jelenik meg az oldalon. A *-al jel枚lt mez艖k kit枚lt茅se k枚telez艖. *

Current day month ye@r *