Jelentkez茅s茅t r枚gz铆tett眉k!

K枚sz枚nj眉k!

A jelentkez茅s茅r艖l – eml茅keztet艖眉l – egy automatikus 眉zenetet k眉ldt眉nk az 脰n 谩ltal megadott e-mail c铆mre, amennyiben level眉nk nem 茅rkezett meg, k茅rj眉k, jelezze nek眉nk!

Rem茅lj眉k, hogy hamarosan egy眉tt fedezhetj眉k fel Budapest titkos arc谩t!

Vissza a s茅t谩khoz…

脕ltal谩nos Szerz艖d茅si Felt茅teleink a j谩rv谩ny眉gyi helyzet adta keretek miatt megv谩ltoztak!

K茅szp茅nzmentess茅g: Jelentkez茅s茅t聽k枚vet艖en k眉ld眉nk egy d铆jbek茅r艖t is e-mail c铆m茅re, amelyre kattintva bankk谩rty谩s fizet茅ssel v谩rjuk a r茅szv茅teli d铆j kiegyenl铆t茅s茅t. Regisztr谩ci贸ja a kapott d铆jbek茅r艖 – a program megkezd茅se el艖tt legk茅s艖bb 24 贸r谩val t枚rt茅n艖 – kiegyenl铆t茅s茅vel v谩lik v茅glegess茅!Amennyiben k茅rd茅se ad贸dik, k茅rj眉k, h茅tk枚znap 9:00-17:00 贸ra k枚z枚tt vegye fel vel眉nk a kapcsolatot az e-mailre v谩laszolva, vagy h铆vjon minket telefonon!

Biztons谩gi el艖铆r谩sok: Sz谩jmaszk mindenk茅pp legyen 脰nn茅l, mert z谩rt t茅rben k枚telez艖, szabadt茅ren is er艖sen aj谩nlott!聽K茅rj眉k, hogy a s茅t谩n a t煤ravezet艖t艖l 茅s a r茅sztvev艖kt艖l is tartsa a k枚telez艖 m谩sf茅l m茅ter t谩vols谩got! A s茅ta sor谩n b谩rmikor ig茅nybe veheti a s茅tavezet艖n茅l megtal谩lhat贸 fert艖tlen铆t艖 folyad茅kot. A s茅ta eszk枚zeit (illusztr谩ci贸s mappa, kapcsol贸d贸 t谩rgyak) a s茅tavezet艖n茅l tekintheti meg.

K茅rj眉k, a programon csak akkor vegyen r茅szt, amennyiben teljesen eg茅szs茅ges!