94261846_10159567179349097_7231663511196139520_n

Hogy vagy Budapest? 鈥 Mit csin谩l a v谩ros茅rt rajong贸 ember, amikor nem haszn谩lhatja megszokott m贸dj谩n a v谩rost?聽Viszkok Fruzsival jelentkez眉nk sorozatunk m谩sodik r茅sz茅ben, aki lehets茅ges, hogy t枚bb s茅t谩nkon volt m谩r, mint amin nem, 茅s vel眉nk egy眉tt v谩rja, hogy 煤jra felfedezhess眉k a v谩rost.

- Hogy vagy?
J贸l vagyok, k枚sz枚n枚m! 脡n eddig is itthonr贸l dolgoztam, sz贸val szerencs茅re nem kellett berendezkednem egy teljesen 煤j 茅letre, de m谩r borzaszt贸an hi谩nyzik az 枚nfeledt tal谩lkoz谩s a bar谩taimmal, az esti mozik, sz铆nh谩zi el艖ad谩sok, 茅tterem-l谩togat谩sok, h茅tv茅gi kiruccan谩sok. Kezdek hozz谩szokni ezekhez a sokkal lassabb mindennapokhoz, de m谩r van egy hossz煤 list谩m, hogy miket szeretn茅k csin谩lni, ha minden vissza谩ll a r茅gi ker茅kv谩g谩sba.

- Mit l谩tsz az ablakodb贸l? 脡s ha azt mondom, n茅zd m谩s szemmel a vil谩got?
A dolgoz贸szob谩mb贸l kin茅zve 3 hatalmas z枚ldell艖 fa takarja el a szemben l茅v艖 lak贸h谩zat. Ha kicsit jobban k枚rben茅zek – amit egy茅bk茅nt azt hittem m谩r megtettem az elm煤lt m谩sf茅l 茅vben, de 煤gy t疟nik nem el茅g alaposan – akkor felt疟nik, hogy a szemben l茅v艖 茅p眉let tetej茅re fel lehet menni, ugyanis j贸 p谩r n枚v茅nyt l谩tok ott. Hm鈥 valahogy kellene szereznem egy kulcsot鈥β :D

- Ha azt mondom:
- Andr谩ssy 煤t, te azt mondod:
Kar谩csonyi f茅nyek! Tudom, hogy picit gyerekes, hisz annyi mindent fel lehetne sorolni az Andr谩ssy-煤t kapcs谩n. A gy枚ny枚r疟 palot谩k, patin谩s vill谩k, a fasor鈥 M茅gis ha az 煤tra gondolok, r枚gt枚n a kar谩csonyi kivil谩g铆t谩s jut eszembe, ami gyerekkoromt贸l kezdve 茅vr艖l 茅vre elvar谩zsol. Ha csak egy keresztez艖d茅sn茅l tudok bekukkantani, azt is mindig kihaszn谩lnom, hisz olyan, ak谩r egy mesevil谩gba pillanthatn茅k be.

- Palotanegyed, te azt mondod:
Titkos kertek 茅s terek a belv谩rosban! Ez volt az els艖 ImagineBudapest s茅ta, amin r茅szt vettem, 茅s ez t枚bb helyen is 茅rinti a Palotanegyedet. Az贸ta m谩s szemmel n茅zek erre a k枚rny茅kre. Minden becsuk贸d贸 ajt贸 m枚g茅 rejt茅lyes udvarokat k茅pzelek, amiket csak az ottlak贸k ismernek. Ez egy olyan k枚rny茅k, ahol mindig 茅rzem egy kor谩bbi korszak pomp谩j谩t, mik枚zben ott s茅t谩lok.

Sz贸lj hozz谩

Az email c铆med nem jelenik meg az oldalon. A *-al jel枚lt mez艖k kit枚lt茅se k枚telez艖. *

Current day month ye@r *