Az imaginebp.hu weboldal b枚ng茅sz茅s茅vel 茅s haszn谩lat谩val 脰n kijelenti, hogy elolvasta 茅s elfogadta a szolg谩ltat谩s haszn谩lat谩ra vonatkoz贸 szerz艖d茅si felt茅teleket, adatkezel茅si elveket, 茅s annak minden pontj谩val egyet茅rt.

Az al谩bbi szerz艖d茅s a s茅t谩ra val贸 jelentkez茅s v茅gleges铆t茅sekor l茅trej枚n a weboldalt 眉zemeltet艖 S茅tap谩lca Kft.(Elad贸) valamint a jelentkez茅st v茅gz艖 l谩togat贸 (Vev艖) k枚z枚tt.


脺zemeltet艖i adatok:

  • C茅gn茅v: S脡TAP脕LCA Kft.
  • Sz茅khely: 8263 Badacsonyt枚rdemic, Szabads谩g utca 6.
  • Ad贸sz谩m: 24114413-1-19
  • Szerz艖d茅s nyelve: magyar
  • El茅rhet艖s茅g: info@imaginebp.hu
  • Telefon: +36-20-454-19-16

Szolg谩ltat谩s le铆r谩sa

A weboldalon kultur谩lis v谩rosn茅z艖 s茅t谩kra 茅s el艖ad谩sokra lehet jelentkezni. A programok Budapest k眉l枚nb枚z艖 r茅szein ker眉lnek megrendez茅sre, a honlapon felt疟ntetett id艖pontokban. A programokon el艖zetes vagy helysz铆ni regisztr谩ci贸t k枚vet艖en vehetn茅k r茅szt az 茅rdekl艖d艖k.

A honlapon felt眉ntetett id艖pontokban a programok mindenk茅ppen elindulnak, f眉ggetlen眉l a r茅sztvev艖k sz谩m谩t贸l.

A felt眉ntetett 谩rak brutt贸 谩rak.


Regisztr谩ci贸

A regisztr谩ci贸 a honlapon kereszt眉l a 鈥渟茅t谩ink鈥 men眉pont alatt vagy a program indul谩si helysz铆n茅n t枚rt茅nhet meg. A honlapon t枚rt茅n艖 regisztr谩ci贸t k枚vet艖en a Vev艖 egy visszaigazol贸 e-mailt kap 鈥 az 谩ltala megadott e-mail c铆mre 鈥, amely a regisztr谩ci贸 sor谩n megadott adatokat, a program id艖pontj谩t valamint a legfontosabb tudnival贸kat tartalmazza. Ezzel a regisztr谩ci贸ja v茅glegess茅 v谩lik.

A regisztr谩ci贸 nem k枚telezi Vev艖t a programon val贸 megjelen茅sre 茅s a r茅szv茅teli d铆j kifizet茅s茅re.

A regisztr谩ci贸 menete a honlapon:

  1. Kattintson a s茅t谩ink men眉pontra 茅s v谩lassza ki az 脰nnek tetsz艖 programot, vagy a t煤ranapt谩r almen眉t.
  2. A megjelen艖 id艖pontok k枚z眉l v谩lassza ki az 脰nnek megfelel艖 d谩tumot, majd kattintson a mellette tal谩lhat贸 鈥渏elentkez茅s鈥 gombra.
  3. A felugr贸 ablakban adja meg szem茅lyes adatait.
  4. A regisztr谩ci贸 meger艖s铆t茅s茅hez kattintson a jelentkez茅s gombra.

Amennyiben a regisztr谩ci贸t k枚vet艖en 24 贸r谩n bel眉l nem 茅rkezik meg a visszaigazol贸 e-mail az 脰n 谩ltal megadott e-mail c铆mre, k茅rj眉k, vegye fel vel眉nk a kapcsolatot az info@imaginebp.hu e-mail c铆men.


R茅szv茅teli d铆j, fizet茅si felt茅telek

A programok k眉l枚nb枚z艖 d铆jszab谩s煤ak, melyeket minden esetben megtal谩lnak a program le铆r谩s谩ban.

Az 谩rak brutt贸 谩rak. A kedvezm茅nyes jegyet di谩kok, nyugd铆jasok 茅s pedag贸gusok vehetik ig茅nybe a kedvezm茅nyre jogos铆t贸 okm谩ny helysz铆ni felmutat谩s谩val.

A r茅szv茅teli d铆jat a helysz铆nen, a j谩t茅k megkezd茅se el艖tt kell megfizetni. Egyedi esetben, k眉l枚n k茅r茅sre van m贸d a r茅szv茅teli d铆j 谩tutal谩ssal t枚rt茅n艖 kiegyenl铆t茅s茅re, ennek menete minden esetben el艖zetes egyeztet茅st ig茅nyel.

Az aj谩nd茅kutalv谩nnyal rendelkez艖, illetve b谩rmilyen m谩s m贸don el艖zetesen megv谩ltott jeggyel (viszontelad贸kn谩l v谩s谩rolt jegyek, stb.) a jogosultak helysz铆ni d铆jfizet茅s n茅lk眉l vehetnek r茅szt az adott programon.

A r茅szv茅teli d铆j megfizet茅s茅nek hi谩ny谩ban V谩s谩rl贸 nem vehet r茅szt a programon.


Aj谩nd茅kutalv谩ny

Aj谩nd茅kutalv谩ny v谩s谩rl谩s谩ra a honlapon kereszt眉l, az erre kialak铆tott fel眉leten vagy szem茅lyesen ny铆lik lehet艖s茅g.

Az aj谩nd茅kutalv谩nyok megv谩s谩rl谩s谩val egyidej疟leg Vev艖 elfogadja az 脕ltal谩nos Szerz艖d茅si Felt茅telekben foglaltakat.

Az aj谩nd茅kutalv谩ny ki谩ll铆t谩sa t枚rt茅nhet n茅vre sz贸l贸an, vagy 鈥渂iank贸鈥 utalv谩ny form谩j谩ban. Az utalv谩nyoknak lej谩rati ideje nincsen, b谩rmeddig 茅rv茅nyesek, 茅s szabadon felhaszn谩lhat贸ak b谩rmely s茅t谩ra az aj谩nd茅kutalv谩ny 茅rt茅khat谩r谩ig. Amennyiben az aj谩nd茅kutalv谩nyt egy, a v茅teli 谩rn谩l dr谩g谩bb programra k铆v谩nj谩k felhaszn谩lni, 煤gy az 谩rk眉l枚nb枚zet megfizet茅s茅vel erre lehet艖s茅g ny铆lik. Amennyiben egy aj谩nd茅kutalv谩nyt az utalv谩ny 茅rt茅k茅n茅l olcs贸bb programon k铆v谩nj谩k bev谩ltani, 煤gy 聽p茅nzvisszafizet茅sre, j贸v谩铆r谩sra Elad贸nak nincs m贸dja.

Minden aj谩nd茅kutalv谩ny egyedi azonos铆t贸val ell谩tott, amely azonos铆t贸 n茅lk眉l az utalv谩ny nem 茅rv茅nyes 茅s nem haszn谩lhat贸 fel.


Elad贸nak 鈥 k眉l枚nleges esetben 鈥 joga van 茅rv茅nyess茅gi id艖t meghat谩rozni egyes utalv谩nyok eset茅ben.

Elad贸 garant谩lja, hogy minden utalv谩ny felhaszn谩l谩s谩ra biztos铆t lehet艖s茅get, ahhoz kell艖 sz谩m煤 programot szervez.

Ez al贸l kiv茅telt k茅pez, amennyiben Elad贸 b谩rmilyen okb贸l felf眉ggeszti vagy befejezi tev茅kenys茅g茅t.


R茅szv茅teli felt茅telek

A programokon mindenki a saj谩t felel艖ss茅g茅re vehet r茅szt. 14 茅ven aluli gyermekek a programokon kiz谩r贸lag sz眉l艖i fel眉gyelettel vehetnek r茅szt.

A programokon a minimum 茅s a maximum l茅tsz谩m v谩ltoz贸 lehet, de jellemz艖en 5 茅s 30 f艖 k枚z枚tt vehetnek rajta r茅szt a jelentkez艖k.

A programokon val贸 r茅szv茅tel szigor煤an tilos alkohol vagy m谩s tudatm贸dos铆t贸 szer hat谩sa alatti 谩llapotban.

A programokat 鈥 a helysz铆nek adotts谩gaira val贸 tekintettel 鈥 nem aj谩nljuk mozg谩skorl谩tozottaknak, id艖seknek, valamint azoknak akiknek b谩rmilyen s煤lyos betegs茅gben szenvednek (pl.: sz铆v- vagy 茅rrendszeri betegs茅gek). K茅rj眉k, hogy ilyen esetben a konkr茅t programr贸l 茅rdekl艖djenek a megadott el茅rhet艖s茅geink valamelyik茅n.

A programok sor谩n esetlegesen el艖fordul贸 s茅r眉l茅sek茅rt, balesetek茅rt Elad贸 nem v谩llal felel艖ss茅get.

A programokra val贸 jelentkez茅s 鈥 b谩rmilyen form谩ban is t枚rt茅nik 鈥 a 聽r茅szv茅teli felt茅telek elfogad谩s谩t is jelenti egyben.


El谩ll谩s joga

A jelentkez茅st k枚vet艖en a program megkezd茅s茅ig Vev艖nek joga van el谩llni a programon val贸 r茅szv茅telt艖l. A r茅szv茅teli d铆j megfizet茅s茅vel Vev艖 v茅geleges铆ti r茅szv茅teli sz谩nd茅k谩t, 铆gy Elad贸 sem k枚teles a r茅szv茅teli d铆j visszafizet茅sre.


Adatkezel茅s

A regisztr谩ci贸 sor谩n megadott szem茅lyes adatokat Elad贸 harmadik f茅lnek semmilyen k枚r眉lm茅nyek k枚z枚tt nem adja ki, valamint a megadott adatokat 鈥 k眉l枚n enged茅ly n茅lk眉l 鈥 m谩s c茅lra nem haszn谩lja fel.

A honlapon tal谩lhat贸 铆r谩sbeli 茅s k茅pi tartalmak Elad贸 kiz谩r贸lagos tulajdon谩t k茅pezik 铆gy azok b谩rmilyen felhaszn谩l谩sa, m谩sol谩sa, sokszoros铆t谩sa jogi k枚vetkezm茅nyeket vonhat maga ut谩n.


Egy茅b rendelkez茅sek

A programok sor谩n t枚rt茅n艖 esetleges lop谩sok茅rt, elveszett, megrong谩l贸dott t谩rgyak茅rt, valamint szem茅lyi s茅r眉l茅sek茅rt, balesetek茅rt Elad贸 nem v谩llal felel艖ss茅get.

A s茅t谩k sor谩n – alkalmank茅nt – Elad贸 vagy megb铆zottja f茅nyk茅peket, videofelv茅teleket k茅sz铆thet, melyek k茅s艖bbiekben saj谩t c茅lj谩ra felhaszn谩lhat. A felv茅teleken szerepl艖 szem茅lyek a s茅t谩ra val贸 jelentkez茅s眉kkel elfogadj谩k ezt, tov谩bbi hozz谩j谩rul谩sukat Elad贸 nem k枚teles kik茅rni.

Vis major esetekben (betegs茅g, 谩rv铆z, f枚ldreng茅s, egy茅b term茅szeti katasztr贸f谩k, stb), amennyiben a szolg谩ltat谩s meghi煤sul, az Elad贸t semmilyen felel艖ss茅g nem terheli, tov谩bbi id艖pontokat hirdet meg, amelyekre Vev艖knek 煤jra sz眉ks茅ges jelentkezni眉k.


A fentiekben meg nem hat谩rozott k茅rd茅sekben a Ptk. vonatkoz贸 jogszab谩lyai az ir谩nyad贸ak.Budapest, 2013. 10.15.


az ImagineBudapest csapata

聽聽(k茅pvisel艖: K谩ldi M谩ron)