Tavaszi meg煤jul谩s a munkahelyen is!


Csapat茅p铆t茅s?

De minek 茅s milyet?


A c茅ges kult煤ra r茅sze,jpg_mg_1614 hogy a koll茅g谩k ne csak a liftben fussanak 枚ssze reggel, 茅s a d茅lut谩ni meetingen kialakult konfliktust azt谩n haz谩ig vigy茅k – enn茅l fontosabb emberi kapcsolatokr贸l van sz贸, hiszen rengeteg id艖t t枚lt眉nk egy眉tt.Ez茅rt j贸 alkalmank茅nt egy izgalmas kikapcsol贸d谩s, egy laz谩bb program, ahol szorosabb谩 f疟zhet艖ek az emberi kapcsolatok mindenki sz谩m谩ra – amib艖l egy眉ttm疟k枚d艖bb h茅tk枚znapok sz眉letnek.


Most kedvezm茅nyesen 茅s kedves aj谩nd茅kokkal v谩rjuk 脰n枚ket – budapestieket, vid茅kr艖l 茅rkez艖ket, kis-, k枚z茅p- 茅s nagyv谩llalatokat, nagyobb csoportban, vagy p谩r f艖vel – ak谩r angol nyelven is.


logo
Amennyiben egy眉ttm疟k枚d艖 partner眉nkn茅l, a Promotrade-n茅l聽v谩s谩roltak c茅ges aj谩nd茅kot saj谩t munkat谩rsaik, vagy partnereik sz谩m谩ra 2019.04.01-05.31. k枚z枚tti id艖szakban, 煤gy a 2019.06.30-ig n谩lunk megval贸sul贸 csapat茅p铆t茅shez a k枚vetkez艖 kedvezm茅nyt aj谩nljuk:


V谩lassza脡des 脡let, vagy Kereszt眉l-kasul budapesti s茅t谩nkat, illetveBudapest foglyaiszabadul贸szob谩nkat programk茅nt,聽谩rukb贸l 15% kedvezm茅nyt biztos铆tunk,聽ezen k铆v眉l minden r茅sztvev艖t megaj谩nd茅kozunk egy Imagine Budapest v谩szont谩sk谩val,聽茅s a program szervez艖j茅t egy p谩ros s茅t谩l贸jeggyel.


K茅rje aj谩nlatunkat aklara.nagy@imagine.huc铆men, vagy a lent tal谩lhat贸 疟rlap kit枚lt茅s茅vel, 茅s vegyenek r茅szt egy tavaszi meg煤jul谩son koll茅g谩ival!

A *-al jel枚lt mez艖k kit枚lt茅se k枚telez艖.

k茅rj眉k ide 铆rja k眉l枚nleges k茅r茅seit, ig茅nyeit a programmal kapcsolatban.

K茅rj眉k jel枚lje be, hogy mely programok ir谩nt 茅rdekl艖dik