Print the page
 

Mind枚r枚kk茅 Normafa! – piknik, r茅tes, romantika 茅s ami m枚g枚tte van

  • 3
  • 22
  • 4
  • 27
  • 1
  • 10

Megl谩tni 茅s megszeretni: J谩nost, Erzs茅betet, az 艖sf谩kat, Roz谩li谩t, J贸zsefet, a t茅li sportokat. Ak谩r ez az els艖 randev煤d az Anna-r茅ttel, ak谩r az Anna-r茅ten volt az els艖 randev煤d: ezen a s茅t谩n 枚r枚kre beleszeretsz a Budai-hegys茅gbe.

Itt a fa k茅rg茅n szerelmesek kezd艖bet疟i mellett rejt茅lyes turistajelek vannak, 茅s b谩r a f疟sz谩lak 茅s a r茅tesmorzs谩k diszkr茅tek maradnak, mi elmes茅lj眉k a t枚rt茅neteket! A szerelem er艖t ad, boldog铆t 茅s nem v谩logat贸s: nem veszi tekintetbe a k眉l枚nbs茅geket – ahogy a term茅szet sem. De vajon hogy kezd艖d枚tt a szerelembees茅s a term茅szetj谩r谩ssal 茅s milyen szerelmi t枚rt茅netek 茅s legend谩k 枚vezik a Normaf谩t, ahol vaddiszn贸k, stukkol贸k, t煤r谩z贸k 茅s r茅tesez艖k v谩ltj谩k egym谩st az 茅vsz谩zadok folyam谩n? Mir艖l suttognak az 艖sf谩k lombjai, hogyan vette be ide mag谩t a f疟z艖ben s铆z艖 budai polg谩rs谩g? A s茅t谩n mindenre v谩laszt adunk!

Amir艖l sz贸 lesz: parkerd艖, 煤ri sportok, automobilizmus, k茅kt煤ra, macsk谩sod谩s, erd艖 a v谩ros tetej茅n, kir谩ndul谩s f疟z艖ben, fa贸ri谩sok, a gy贸gy铆t贸 erd艖 茅s term茅szetvall谩sok

Amiben m谩s lesz mint minden m谩s: 枚lt枚zetnek erdeit, parf眉mnek kullancsriaszt贸t, kieg茅sz铆t艖nek kuty谩t aj谩nlunk p贸r谩zzal

S茅t谩inkon szak茅rt艖k is csatlakoznak hozz谩nk:
Bombay B谩lint, a Pangea Kultur谩lis 茅s K枚rnyezetv茅delmi Egyes眉let szak茅rt艖je, aki maga is akt铆v madar谩sz, cs煤sz贸-m谩sz贸 kutat贸 茅s mindent tud az 贸ri谩sf谩kr贸l.
Kabai R贸bert, t谩j茅p铆t茅sz, aki mes茅l a v茅dett term茅szeti ter眉letr艖l, az erd艖k-r茅tek lak贸ir贸l 茅s n枚v茅nyritkas谩gair贸l, fa贸ri谩sokr贸l, a ter眉leten foly贸 fejleszt茅sekr艖l.

loggo

T煤raid艖pontok
2020-08-0810:00Jelentkezem
脕r: 4100 Ft/f艖, kedvezm茅nyes 谩r: 3400 Ft/f艖
A s茅ta hossza: 2.5 贸ra
Tal谩lkoz谩si pont: 1121, Budapest, E枚tv枚s 煤t 59, (Normakert vend茅gl艖 bej谩rat谩n谩l)
Megk枚zel铆t茅s: M2-es metr贸val a Moszva t茅rig vagy a D茅li p谩lyaudvarig, majd 21 vagy 21A busszal a Normaf谩ig
脷tvonal: Normafa s茅ta
 
A *-gal jel枚lt mez艖k kit枚lt茅se k枚telez艖.