脡des Budapest – Kossuth R谩di贸, A Hely (2014. janu谩r 30.)

Csoki, tejsz铆nhab, oml贸s pisk贸ta, grill谩s, bonbon, kr茅mes, fagyi... Jaj... Kezdek elgyeng眉lni! R谩ad谩sul kezd艖d艖 sorozatunkban nem csak besz茅l眉nk a cukr谩szmesterekr艖l, 茅dess茅gekr艖l, hanem b艖szen k贸stoljuk is ut贸bbiakat. Alternat铆v v谩rosn茅z艖 t煤r谩ra indulunk, a kezd艖pont a Cukor utca, vezet艖nk Szekeres Juli.

http://www.mediaklikk.hu/2014/01/30/a-hely-edes-budapest-1-resz/

脡des 茅let a f艖v谩rosban – hirado.hu (2013. december 08.)

Legyen az 茅dess茅gek茅 a f艖szerep a h茅tv茅g茅ken! A k贸stol贸kkal gazdag铆tott 脡des 茅let c铆m疟 tematikus s茅ta az 茅dess茅gek fogyaszt谩s谩nak 茅s k茅sz铆t茅s茅nek izgalmas t枚rt茅net茅t dolgozza fel a pesti belv谩ros utc谩in j谩rva.

http://www.hirado.hu/Hirek/2013/12/08/10/Edes_elet_a_fovarosban.aspx

A szalonczukkedli magyar tal谩lm谩ny – INDEX.hu (2013. december 05.)

Mikor menn茅nk hossz煤 茅dess茅gt煤r谩ra, ha nem kar谩csony el艖tt? Legal谩bb k茅t olyan 贸ra legyen az 眉nnepek alatt, amikor az ember lelkiismeret-furdal谩s n茅lk眉l t枚mi mag谩ba az 茅dess茅get! Az Imagine Budapest 脡des 茅let t煤r谩j谩n ezt megkaptuk, 茅s m茅g rengeteg sztorit 茅s h谩zfalak m枚g枚tt megb煤v贸 szem茅lyes jelleg疟 titkokat.

http://index.hu/2013/karacsony/a_tibi_csoki_meg_a_czukkedli/

H谩tborzongat贸 b疟n眉gyek Bud谩n – Szeretlekmagyarorszag.hu (2013. december 03.)

Kiv茅gz茅s a D铆sz t茅ren, gyermekgyilkoss谩g a Hal谩szb谩sty谩n. Az Imagine Budapest k眉l枚nleges s茅t谩j谩n 茅vsz谩zados b疟n眉gyek helysz铆neire kalauzolnak.

http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/hatborzongato-bunugyek-budan

Ragacsos l茅p茅sek – Vas谩rnapi H铆rek (2013. december 01.)

Az Imagine Budapest 脡des 茅let c铆mmel fut贸, leg煤jabb t煤r谩j谩nak sor谩n a m茅zt艖l a finom铆tott cukorig, a m煤lt sz谩zadi szat贸csboltok k铆n谩lat谩t贸l a legmodernebb cukorkak茅sz铆t艖ig, a profi cukr谩szmesterek m疟helyeiben s眉l艖 finoms谩gokt贸l az egyszer疟 h谩ziasszonyok konyh谩j谩ban kel艖 t茅szt谩kig rengeteg 茅rdekess茅ggel megismerkedhet眉nk, mik枚zben olyan helyekre is bejutunk, amelyek mellett m谩skor figyelmetlen眉l elhaladunk.

http://www.vasarnapihirek.hu/izles/ragacsos_lepesek

脡des f艖v谩rosunk, Budapest – Hvg.hu (2013. november 28.)

Hol 谩rulj谩k a legfinomabb s眉tem茅nyeket Budapesten? Milyen 茅dess茅geket szolg谩ltak fel M谩ty谩s kir谩ly udvar谩ban? Kir艖l nevezt茅k el a Tibi csokit? A gasztrot枚rt茅neti csemeg茅k mellett hasznos kar谩csonyiaj谩nd茅k-tippeket is beszerezhet眉nk, 茅s m茅g nyal贸k谩t is megtanulhatunk k茅sz铆teni egy belv谩rosi 茅dess茅gt煤r谩n.

http://hvg.hu/elet/20131128_Hercegnot_szoktetett__sutikent_vegezte_R

Rejtett kertek 茅s nyitott s茅t谩k 鈥 MaNDA (2013. augusztus 01.)

A v谩rosban val贸 s茅t谩l谩s, r谩csod谩lkoz谩s nem csak a turist谩k feladata. A belv谩rosi, k眉lv谩rosi titkok b谩rkit 茅rdekelhetnek, csak tudni kell turist谩nak lenni, ak谩r belv谩rosi lakosk茅nt is.

http://mandarchiv.hu/cikk/2005/Rejtett_kertek_es_nyitott_setak

鈥淓xtr茅m v谩rosn茅z茅s Budapesten鈥 鈥 F贸kusz , RTL Klub (2013. j煤lius 16.)

Ma m谩r a turist谩k nagyr茅sze nem el茅gszik meg azzal, hogy megmutatj谩k Neki egy v谩ros legfontosabb l谩tnival贸it, amit b谩rhol, b谩rmelyik utik枚nyvben is megtal谩l. Vannak akik kifejezetten a l谩thatatlan csod谩kra kiv谩ncsiak, akkor is, ha az lepukkant, naftalin-szag煤, eldugott vagy ijeszt艖鈥

http://rtlklub.hu/musorok/fokusz/videok/214027

鈥淔艖v谩rosunk k眉l枚nleges arcai鈥︹ 鈥 MiN艖k magazin (2013. j煤lius 04.)

Az ImagineBudpest csapata bizony铆tja, hogy a v谩rosn茅z艖 t煤r谩kat lehet profin, 枚tlettel, innovat铆van 茅s lelkesen is csin谩lni. C茅ljuk, hogy a r茅sztvev艖k 煤j szemsz枚gb艖l ismerj茅k meg Budapestet, az 茅p眉letek homlokzatai m枚g茅 l谩ssanak, 茅s mindenki 煤gy mehessen haza, hogy jobban szereti 茅s 茅rti a f艖v谩rost.

http://minok.babafalva.hu/fovarosunk-kulonleges-arcai-izgalmas-varosnezo-setak-budapesten/

鈥淒ezs艖茅k a falon鈥︹ 鈥 Tiszat谩j online (2013. j煤nius 10.)

...a V枚r枚smarty t枚megnyomora helyett ez煤ttal a Fiatal 脥r贸k Sz枚vets茅ge k眉l枚nleges programj谩t v谩lasztottam. Tettem ezt egyr茅szt az茅rt, mert a FISZ 茅s az Imagine Budapest k枚z枚s projektj茅re tavaly minden l茅tez艖 jegy elkelt, 茅s a visszajelz茅sek 谩h铆tatosak voltak鈥

http://tiszatajonline.hu/?p=32503

鈥淐ig谩nyok, hajl茅ktalanok, 茅s egy kis t茅riszony鈥 鈥 D铆v谩ny.hu (2013. m谩jus. 12.)

Ismernek h铆dmestert? Tudj谩k mi rejt艖zik a L谩nch铆d belsej茅ben? Nem? Akkor csapjanak le a lehet艖s茅gre, 茅s n茅zz茅k meg! Az Imagine Budapest szervez茅s茅ben f艖leg a L谩nch铆dr贸l 茅s a m枚g枚tte h煤z贸d贸 vil谩gr贸l lehet sokat megtudni, t茅riszonyt贸l szenved艖knek azonban nem aj谩nlott a t煤ra.

http://divany.hu/eletmod/2013/05/12/varosnezo_turak/

Hazah煤z贸 鈥 Budapesti t煤r谩k 鈥 ATV (2013. janu谩r.23.)

Nagyon fontos, hogy az esti Budapestet is l谩ssuk 茅s az esti Budapesthez hozz谩tartoznak a k枚zvil谩g铆t谩s f茅nyei鈥

http://www.atv.hu/videok/video-20130214_budapest_turak

鈥淭itkokra vad谩sznak a v谩roslak贸k鈥 鈥 Index (2012. december 02.)

M茅g mindig idegen vagyok Budapesten鈥 鈥 id茅zi M谩rait holnapj谩n az ImagineBudapest, mely egyike volt azon c茅geknek, akik els艖k k枚z枚tt szerveztek tematikus v谩rosn茅z艖 t煤r谩kat a f艖v谩rosban 鈥 f艖v谩rosiaknak. Nem titkolt c茅ljuk, hogy a budapestiek otthonosabban mozogjanak saj谩t v谩rosukban, 茅s vegyenek 茅szre olyan dolgokat, amelyek mellett eddig csak elsiettek.

http://index.hu/kultur/2012/12/02/titkokra_vadasznak_a_varoslakok/

鈥淧esti palot谩k tele sztorikkal鈥 鈥 Travelo (2012. november 14.)

Budapest egyik leg茅rdekesebb r茅sze a Palotanegyed, ahol minden pesti turist谩nak 茅rezheti mag谩t. Az elm煤lt 茅vekben b艖ven volt alkalmam megismerni minden utc谩t, 茅s 茅p眉letet, de m茅g most is fel tudok fedezni kupol谩kat, ikerablakokat, erk茅lyeket, vagy a h谩zban 茅lt m疟v茅szek neveit hirdet艖 eml茅kt谩bl谩kat, amelyek eddig nem t疟ntek fel鈥

http://travelo.hu/kozel/2012/11/14/pesti_palotak_tele_sztorikkal/